Klantenbeoordeling
9.3
Funda goedkope makelaar

Welkom bij De Huizenbemiddelaar Bollenstreek

De Huizenbemiddelaar Bollenstreek

De makelaar van Hillegom, Noordwijk, Noorwijkerhout, Katwijk, Nieuw Vennep, Heemstede, Rijnsburg, Sassenheim, Lisse en omgeving 

 

Welkom op de website van De Huizenbemiddelaar Bollenstreek. Uw professionele makelaar in de regio Noordwijk/Hillegom voor het aan- en verkopen van een huis tegen een vast laag tarief van 995,- euro inclusief btw!  

De Huizenbemiddelaar Bollenstreek maakt deel uit van een landelijke organisatie met circa 45 vestigingen door het gehele land.

Wellicht heeft u vragen als: hoe kan dat, een huis aan- of verkopen voor dat bedrag? Waar zit het addertje onder het gras? Ik moet dan zeker veel zelf doen? Wat krijg ik voor de 995,- euro?

Wij tonen u graag op onze website dat er geen addertje onder het gras zit en dat u alle vertrouwde werkzaamheden, die u van een makelaar verwacht, ook in onze begeleiding terugvindt.

Meer weten? Maak persoonlijk en vrijblijvend kennis met ons en onze werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, u zult zien dat het de investering van een uurtje van uw tijd en een kopje koffie zeker waard is!

 

 Volledige aan- of verkoopbemiddeling voor een vast laag bedrag!      

    

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Verstuur mij nieuws over De Huizenbemiddelaar Bollenstreek.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wilt u geholpen worden?De Huizenbemiddelaar kan u helpen met de aankoop of verkoop van uw woning of het voorzien van een passend hypotheekadvies.

Ja, ik wil graag informatie over:
Verstuur mij meer informatie naar:


Verstuur
slechts€995,-
Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts €995,-